Wednesday, 13 May 2015

SAIGON 2015 PART 2

Assalamualaikum,


Layan lagu dulu sambil-sambil type ni ha...

video

Motip upload video? Takde pape..memang I tengah layan lagu ni pon ha....


Ok lah malam semalam nak mengabihkan duit kat Pasar Malam sampai lupa nak hapload gambau suasana malam Saigon di ambang kemerdekaan gitu... sebab luar biasa hiasan dia I hapload le gambo...


 Huk aloh kak..ni dop sampai Saigon lagi..baru kat KLIA 2.. guaner throwback terrr....

 Kuda kat roundabout pon dah tak nampak nih..penuh hiasan lampu lip lap dia letang tang tengah tu.... tengah-tengah nak ada konsert pon orang duk lalu biung biang lagi.... Haisshhh ributtt.

 Kelassssss Ben Thanh tu ha..penuh lampu... X rajin agi tengok meriah gini seme

Pasar Malam...tempat tertumpahnya ribuan Ringgit Malaysia..bukan I sorang hokeey..kira semua orang Malaysia yang datang melabur..eh..ke jutaan?

Alkisah...hari kedua kul 11 am tu we all keluar la lepas memakan meggi cup begitu begini....
Arah tujuannya pasar la..membeli belah..rasanya bahagian ni tak yah cerita la kut... gitu jela kira shop till you drop la...

We all sebenarnya kena beli beg sebab beg travel kesayangan we all telah pun punah ranah sewaktu pegi Perth hari tu... Wehhh... kalau baling beg pon jangan la sampai tercabut roda...agak-agak la bang oiii.... huhu sedih tau... samapai mana pelusuk dah 2 bijik beg tu menemani we oullsss.... sampai hari ni x sampai hati nak buang..duk kat walkway rumah I..bukan setakat tak buang malah tak simpan... 

Luncheon we oulss makan kat Halia... order Nasi Goreng Kampong dengan popia gak rasanya... ngan of course le air Mango..tapi cinta ku tertumpah pada Mango Freeze The Daun... alahai malam ni kena gi dinner kat The Daun... bulih gigil x dapat minum Mango Freeze ni...


No comments:

Post a Comment