Sunday, 25 September 2011

Dinner @ Restoran Tareem Hadramawt

  Assalamualaikum..

Balik dari KLIA lepas anto  my bro itu hari we all decided untuk dinner kat Restoran Tareem Hadramawt... kat Bangi tapi I x pasti sangat la Taman apa sbb time tu I follow Avi je..Avi pulak follow direction yang diberi oleh Azlong..kawasan restoran ni dah jadi macam Arab Town dah..sbb kedai runcit, barber semua kepunyaan orang Arab...




We all order Mandy Lamb yang sedap dan lembut saja..

Ini plak Lamb Kebab yang dihidangkan bersama roti

Cak order flafel... x sedap sangat flafel kat sini.... flafel yang I order kat Pilgrim Restaurant hari tu lebih sedap...

So sape2 yang suka Nasi Mandi...boleh la try kat restaurant ni..mana tau kena dengan selera u all..

3 comments:

  1. geli nengok muka i pegang menu kedai tok arab tu.. ishhhkkkkk

    ReplyDelete
  2. mandi ngan mandy tu ada beza dok? hahaaaaa

    ReplyDelete